Conceptul Peugeot Quartz arată ca un SUV venit de pe Marte la Paris 2014

Francezii au zis că pot prezice viitorul aşa că la standul Peugeot de la Salonul Auto de la Paris 2014 şi-a făcut loc un prototip venit din altă lume: Quartz.

Conceptul Peugeot Quartz arată ca un SUV venit de pe Marte la Paris 2014 Conceptul Peugeot Quartz arată ca un SUV venit de pe Marte la Paris 2014

Lumea ştia deja de prezentarea oficială a conceptului Peugeot Quartz la Salonul Auto de la Paris 2014, însă diferenţa dintre imaginile publicate de Peugeot şi admirarea conceptului pe viu este uriaşă.

Lăsând la o parte cei 500 CP care propulsează prototipul (graţie unui sistem hibrid cu un motor termic pe benzină şi două motoare electrice), Quartz arată ca un SUV fabricat pe altă planetă, cu materiale rare, extraterestre, şi ne aruncă un indiciu despre cum văd francezii SUV-urile viitorului.

Nu mai este nevoie să spun că propotipul Peugeot Quartz a fost polul de aglomeraţie al standuli Peugeot la Paris 2014, iar explicaţia pentru această afirmaţie o veţi găsi în galeria foto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.