Conceptul Volar-e, cel mai puternic supercar electric

Produs de mai puţin cunoscutul constructor spaniol Applus Idiada, supercar-ul electric botezat Volar-e a fost prezentat oficial la Barcelona, pe Circuit de Catalunya.

Conceptul Volar-e, cel mai puternic supercar electric Conceptul Volar-e, cel mai puternic supercar electric

De fapt conceptul Volar-e împrumută în totalitate tehnologia şi mecanica existentă pe omologul său croat Rimac Concept One, singurul lucru nou fiind forma caroseriei. Conform constructorului, supercar-ul electric produce 1.000 CP şi un cuplu de 998 Nm ajutat de patru motoare electrice alimentate de o baterie Li-ion.

Teoretic, maşina construită prin finanţare europeană atinge 100 km/h în 3,4 secunde şi o viteză maximă de 300 km/h. Caroseria este şi ea demnă de un supercar pentru că este modelată integral din fibră de carbon. Mai multe detalii regăsiţi în videoclipul de prezentare de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.