Concurenţă pentru Logan. Volkswagen şi Skoda vor să producă modele ieftine

Constructorul auto german Volkswagen şi divizia sa Skoda vor să producă ...

Concurenţă pentru Logan. Volkswagen şi Skoda vor să producă modele ieftine Concurenţă pentru Logan. Volkswagen şi Skoda vor să producă modele ieftine

Constructorul auto german Volkswagen şi divizia sa Skoda vor să producă modele ieftine până în 2020 pentru India, China şi alte pieţe emergente, potrivit Handelsblatt. Planurile de lansare de modele ieftine, produse local, care să corespundă necesităţilor clienţilor, pe cele două pieţe asiatice gigant până în anul 2020 sunt destul de avansate,  au declarat pentru Handelsblatt surse din cadrul companiei.

În China, divizia locală a VW împreună cu compania parteneră FAW vor dezvolta şi produce două modele SUV cu preţuri cuprinse între 8.000 şi 10.000 de euro. În India, subsidiara locală a diviziei Skoda a VW va produce un model şi mai ieftin, cu un preţ de până la 5.000 de euro.

Sursă: Ziarul Financiar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.