Concurs Mazda

Autor: Dan Vache 24 iul. 2008 Știri auto
Concurs Mazda

UPDATE: Concursul “Zoom-Zoom – surprinde-i spiritul!” şi-a desemnat câştigătorii. În urma numărării voturilor obţinute de filmele încărcate pe YouTube, au fost definiţi cei trei câştigători ai concursului. În plus, Mazda a decis să acorde un premiu special, constând într-un laptop MacBook Air, autorului celui mai creativ film înscris în competiţie.

Concursul Mazda a fost câştigat de filmul „Play. Then drive. MAZDA zoom-zoom” înscris în concurs de Catalin Podariu. Pe locul doi s-a clasat filmul “mazda zoom zoom” realizat de Ciocanau Elvis, urmat de filmul “Mazda2 – Joc de fotbal”, aparţinând Danielei Stuparu. Premiul pentru creativitate a fost câştigat de filmul “Mazda 2”, înscris în competiţie de Cercel Andrei Bogdan.

Câştigătorul locului întâi va participa, alături de partenera sa, la un eveniment internaţional de lansare Mazda. Premiul doi consta într-un laptop de ultimă generaţie MacBook Air, iar premiul trei, într-o consolă de jocuri Sony PlayStation3.

…………………………………………………………………….

Concursul constă în realizarea, prin mijloace video aflate la îndemână (camera foto/video sau telefon mobil) a unor scurte filme care să surprindă, în mod cât mai creativ, filosofia „Zoom-Zoom”. Filmele trebuie să ilustreze atribute ce se regăsesc la fiecare model Mazda – distracţie, sportivitate, dinamism, plăcerea de a conduce.

Pentru o accesibilitate cât mai mare, concursul foloseşte platforma YouTube, unde vor fi încărcate şi votate filmele realizate de către participanţi.
Înscrierea în concurs se face în cadrul secţiunii special create pe site-ul www.mazda.ro.

Câştigătorul va participa, alături de partenerul/partenera sa, la un eveniment internaţional de lansare Mazda. Premiul doi constă într-un laptop de ultimă generaţie MacBook Air, iar premiul trei într-o consolă de jocuri Sony PlayStation 3.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide