Concurs ProMotor: Câştigă un ceas de mână Citizen Eco-Drive Chronograph!

În luna decembrie, dacă citeşti revista ProMotor, ai şansa să câştigi un super ceas Citizen Eco-Drive Chronograph!

Concurs ProMotor: Câştigă un ceas de mână Citizen Eco-Drive Chronograph! Concurs ProMotor: Câştigă un ceas de mână Citizen Eco-Drive Chronograph!

În luna decembrie, dacă citeşti revista ProMotor, ai şansa să câştigi un super ceas Citizen Eco-Drive Chronograph. Caută revista ProMotor, disponibilă deja la tarabe, găseşte macheta de concurs TAXI PROMOTOR şi trimite răspunsul la întrebarea "În câte minute vine Taxi ProMotor?" prin SMS la 1813 (tarif normal în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote).

Cumpără ediţia următoare a revistei şi vezi dacă te numeri printre câştigători sau stai cu ochii pe www.promotor.ro.

Câştigătorul ceasului TIMEX din nr. 82 al revistei este VALENTIN SUSNOVICI din Rădăuţi, Jud. Suceava.

Câştigătorul ceasului Casio din nr. 84 al revistei este Relu Neagu din Bucureşti.

Câştigătorul ceasului Seiko din nr. 85 al revistei este Razvan Grigorescu din Constanţa.

Vezi aici regulamentul concursului

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.