Concurs ProMotor: fii Şofer Urban cu noul Opel GTC Astra!

Intră acum în concursul ”Şofer Urban” şi dictează-le celor trei vedete pe ce trasee din Bucureşti să meargă cu noul Opel GTC Astra şi ce taskuri trebuie să facă. Poţi fi unul dintre câştigătorii premiilor în valoare totală de 9.000 euro în această iarnă!

Concurs ProMotor: fii Şofer Urban cu noul Opel GTC Astra! Concurs ProMotor: fii Şofer Urban cu noul Opel GTC Astra!

UPDATE 2: Concursul s-a prelungit din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, aşa că fii cu ochii pe transmisiunile LIVE cu cele trei vedete pe 23 februarie.

UPDATE: Concursul s-a prelungit cu o săptămână, aşa că fii cu ochii pe transmisiunile LIVE cu cele trei vedete pe 3 februarie.

Noul Opel GTC Astra debutează în stil mare în România, prin concursul "Şofer Urban", în care tu decizi ce trebuie să facă trei vedete, pe care le vei urmări LIVE pe SoferUrban.ro, după care poţi deveni unul dintre fericiţii câştigători ai premiilor în valoare totală de 9.000 euro.

În prima etapă a concursului, va trebui să-ţi alegi vedeta preferată dintre Răzvan Fodor, Magda Pălimariu şi Victor Slav, după care va trebui să alegi unul dintre traseele prin Bucureşti pe care vrei să meargă vedeta cu un Opel GTC Astra, dar şi anumite taskuri pe care vrei să le facă vedeta prefarată pe traseu.

Toate aceste lucruri îţi vor aduce puncte preţioase în cont, care contează la tragerea la sorţi finală pentru premiile în valoare totală de 9.000 euro. Mai poţi câştiga puncte dacă acumulezi cât mai multe like-uri sau chiar dacă pariezi pe vedeta care va câştiga cursa.

Cursa efectivă a celor trei vedete prin Bucureşti la volanul maşinilor Opel GTC Astra va avea loc în data de 27 ianuarie, iar tu vei putea vedea LIVE ce face fiecare vedetă pe SoferUrban.ro şi vei putea interacţiona prin intermediul hărţii interactive. Nu doar atât: poţi câştiga 100 de euro dacă eşti primul care răspunde la întrebările pe care le vom pune în timpul cursei pe SoferUrban.ro.

Aşadar, pregăteşte-te pentru cea mai tare cursă a începutului de an 2012, cu Opel GTC Astra pe SoferUrban.ro, în 27 ianuarie!

CITEŞTE AICI REGULAMENTUL CONCURSULUI

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.