Exclusiv  Concurs www.descopera.ro

Sub sloganul “Descoperă! E lumea ta!”, site-ul Descopera.ro îşi provoacă utilizatorii să ia parte, în perioada 19 mai – 13 iunie 2008, la un concurs de cultură generală la finalul căruia oferă ca premiu o excursie pentru 2 persoane în Africa de Sud.

Concurs www.descopera.ro Concurs www.descopera.ro
Toţi utilizatorii care doresc sa îşi testeze cunostinţele sau sunt dornici de excursii exotice şi inedite, sunt invitaţi să participe la maratonul de cultură generală: “Descoperă Africa. Campania propune un format inedit iubitorilor de concursuri, înlocuind colecţionarea de simboluri şi răspunsul la întrebări despre promoţie cu o competiţie adevarată, care îmbină distracţia şi spiritul competitiv cu informaţia.

Mecanismul concursului este simplu şi antrenant. Utilizatorii trebuie să îşi creeze cont pe site şi până pe data de 13 iunie trebuie să răspundă zilnic la câte o întrebare de cultură generală. Într-o luptă contra cronometru, userii vor bifa una din cele 4 variante de răspuns. Pentru fiecare răspuns corect, participanţii vor primi câte un punct, iar pentru fiecare răspuns greşit li se va scădea câte un punct din totalul acumulat. Întrebarea zilei de vineri este cea mai valoroasă, deoarece raspunsul corect valoreaza 3 puncte.

Acest test de cultură generală îi aduce userului care a obţinut cel mai mare punctaj şansa de a lua contact direct cu viaţa, cultura, istoria şi fauna Africii. Excursia oferită de site-ul Descopera.ro îşi va duce câştigătorul într-o lume cu totul nouă, unde va avea posibilitatea să:
  • viziteze localităţile Mpumalanga şi Hulala Lakeside, să se plimbe cu canoe pe Lacul Da Gama
  • să facă incursiuni în celebrul Kruger National Park, cea mai mare rezervaţie din Africa de Sud, cu o întindere de 350 km de-a lungul graniţei cu Mozambic şi de neegalat în diversitatea de specii: elefantul, bivolul, leopardul, leul, rinocerul alb şi negru, hipopotami, girafe, zebre, gheparzi, mistreţi şi multe specii de antilope
  • să meargă într-un tur de o zi la Cape Point, punctul de intilnire dintre Oceanul Indian şi Atlantic şi să viziteze Plaja boulders - Colonia Pinguinilor

Pentru a creşte valoarea informaţională a acestui concurs, Descopera.ro îi sprijină pe utilizatori cu o paletă variată de articole, din care pot descoperi o mulţime de lucruri utile şi de interes. In plus, participanţii vor fi ţinuţi la curent prin alerte zilnice pe email, pentru a nu rata nicio întrebare. Descopera.ro îi invită pe useri să participe la campania “Descoperă Africa” şi să rămână pe poziţii, deoarece li se pregăteşte o serie de noi concursuri interactive cu premii cât mai inedite.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.