Concursul „Cine conduce” şi-a desemnat marele câştigător

Cristi Rusu este marele câştigător al concursului „Cine conduce… mai bine?” organizat de ProMotor în colaborare cu Opel în perioada 23 august – 17 decembrie 2012.

Concursul „Cine conduce” şi-a desemnat marele câştigător Concursul „Cine conduce” şi-a desemnat marele câştigător

Campania „Cine conduce… mai bine?”, organizată de ProMotor în colaborare cu Opel, şi-a ales marele câştigător. În urma tragerii la sorţi, Cristi Rusu a fost desemnat câştigătorul marelui premiu, un Opel GTC Astra. Cheia hot hatchback-ului îi va fi înmânată câştigătorului de către Răzvan Fodor, moderatorul campaniei „Cine conduce… mai bine?”.

Concursul „Cine conduce” s-a desfăşurat în perioada 23 august – 17 decembrie 2012 şi şi-a propus să testeze atât femeile, cât şi bărbaţii în trei direcţii: îndemânare, reflexe şi cunoştinţe auto.

Această campanie este a patra pe care ProMotor şi Opel au desfăşurat-o în România. În primele trei concursuri au fost puse în joc un Opel Corsa 111 Edition (în concursul „Şofer de România”), un Opel Corsa facelift (în „Şofer de România 2”) şi un Opel Insignia (în „Conduci şi câştigi un Insignia!”).

Tragerea la sorţi a fost făcută de Răzvan Fodor, moderatorul campaniei:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.