Concursul “Noul Opel Corsa îţi vine manuşă“ şi-a găsit câştigătorul

Câştigătorul concursului “Noul Opel Corsa îţi vine mănuşă” este Maria Toma, din Sibiu. Aceasta va pleca acasă cu marele premiu – un Opel Corsa nou nouţ.

După maşinile Opel Corsa câştigate la concursurile Şofer de Romania şi Şofer de Romania 2, Opel continuă seria premiilor, de data aceasta în cadrul evenimentului Opel 24h. La dealerul Rădăcini din Bulevardul Timişoara a avut loc extragerea la sorţi pentru noul Opel Corsa, marele premiu al concursului "Noul Opel Corsa îţi vine manuşă", campanie promoţională organizată de Opel Southeast Europe.

În urma tragerii la sorţi, Maria Toma din Sibiu a fost desemnată câştigătorul marelui premiu - noul Opel Corsa. Pe lângă acest premiu, participanţii au mai putut câştiga şi câte o pereche specilă de mănuşi de condus din cele 150 puse la dispoziţie de Opel.

Marele premiu este un Opel Corsa Essentia cu motor pe benzină de 1.2 litri şi 85 CP.

Tragrerea la sorţi o poţi vizualiza aici!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.