Exclusiv  Concursul Sofer Urban se amână din cauza condiţiilor meteo nefavorabile

Deşi marea cursă cu cele trei vedete Pro TV, la volanul câte unui Opel GTC Astra, era programată pentru 3 februarie, condiţiile din Bucureşti, cu străzi înzăpezite, au dus la amânarea cursei. Vedeţi mesajul Magdei Pălimariu!

După cum ştiţi, Bucureştiul este afectat serios de iarna grea care s-a abătut asupra întregii Românii, iar zăpada şi gheaţa îngreunează serios traficul. Aşa încât condiţiile meteo au dus la decizia de a amâna cursa din Şofer Urban - dacă vremea va ţine cu noi, veţi putea urmări cele trei vedete Pro TV la volanul noului Opel GTC Astra în data de 10 februarie.

Concursul Sofer Urban se amana, din cauza zapezii! de pe tare.ro

Până atunci, însă, săptămâna viitoare v-am pregătit o cursă surpriză, în care vedetele vor fi chiar maşinuţele Opel GTC Astra... la scara 1:10!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.