Conduci ca un moş? Dacă o faci ca acest bunic, e de bine. VIDEO

Prietenii pe care îi iei în maşină se plâng de stilul tău adormit de condus? Soluţia nu e să apeşi mai tare acceleraţia, ci să te apuci de simulatoare auto ca să ajungi la fel de bun ca bunicuţul din videoclip.

Conduci ca un moş? Dacă o faci ca acest bunic, e de bine. VIDEO Conduci ca un moş? Dacă o faci ca acest bunic, e de bine. VIDEO

Suntem de acord că prin mult exerciţiu, poţi ajunge să stăpâneşti la perfecţie anumite abilităţi. Condusul e una dintre ele, mai ales cel practicat în regim sportiv. Întrebarea noastră este: cât de mult timp să ai la dispoziţie ca să ajungi să conduci ca domnul din materialul video de mai jos? Sau mai bine zis, câte fise?

În orice caz, trebuie să recunoaştem că prestaţia tăticului sau bunicului este una demnă de aplauze. Aşa că data viitoare când mai râdeţi de şoferul mai lent din trafic, gândiţi-vă că ar putea fi în stare să conducă (virtual) cam aşa:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.