Consilierii municipali se pregătesc să taie din bugetul mediului. Poluarea se reflectă în culoarea zăpezii

Poluarea devine vizibilă odată cu prima zăpadă

Consilierii municipali se pregătesc să taie din bugetul mediului. Poluarea se reflectă în culoarea zăpezii Consilierii municipali se pregătesc să taie din bugetul mediului. Poluarea se reflectă în culoarea zăpezii

Consilierii municipali se pregătesc să mai dea o lovitură mediului: vor să taie din bugetul alocat peste 28 de milioane de lei, scrie Digi24.ro

Bucureştiul se află în topul mondial al celor mai poluate oraşe, iar la asta participă majoritatea autoturismelor, însă rezolvarea acestei probleme se prelungeşte deoarece România nu raportează Comisiei Europene date complete despre cât de toxic este aerul în marile oraşe. 

Poluarea se reflectă şi în culoarea zăpezii care a căzut în ultima perioadă. În doar câteva ore, ninsoarea se transformă în noroi, iar după ce se topeşte, în canale ajunge apă amestecată cu uleiuri şi carburanţi arşi. 

La începutul acestui an, consilierii municipali anunţau investiţii pentru un aer curat. Perdeaua forestieră, staţiile de monitorizare a aerului de lângă şantiere şi restul planurilor anunţate... au rămas la faza de promisiuni.

În cazul în care nu va rezolva problema calităţii aerului, Bucureştiul va fi amendat cu 100.000 de euro zilnic.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.