Continental a investit 240 de milioane de euro în operaţiunile sale din România în 2018

Compania Continental a realizat investiţii de 240 de milioane de euro în 2018 în cele 11 locaţii pe care le deţine din Români

Continental a investit 240 de milioane de euro în operaţiunile sale din România în 2018 Continental a investit 240 de milioane de euro în operaţiunile sale din România în 2018

Compania Continental a realizat investiţii de 240 de milioane de euro în 2018 în cele 11 locaţii pe care le deţine din România, informează un comunicat al companiei. Investiţiile au fost realizate în infrastructură, echipamente şi în tehnologii.

Anul trecut, Continental România a direcţionat peste  600.000 de euro spre proiecte educaţionale, renovarea de spitale sau centre medicale, susţinerea de evenimente culturale, încurajarea mişcării şi a sportului.

În perioada 1999-2018, Continental a investit circa 1.6 miliarde euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine şapte unităţi de producţie şi patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Braşov şi Iaşi.

La finalul anului 2018, în centrele de inginerie şi unităţile de producţie din România lucrau peste 20.000 de oameni, din care o treime specializată în software şi IT & C, inginerie electrică, mecanică şi de proces. Aceştia lucrează în echipe internaţionale la tendinţele cheie ale industriei automotive conectivitate, conducere autonomă, electromobilitate şi folosesc metode precum inteligenţa artificială, big data etc.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.