Continental achiziţionează fosta platformă industrială UMT din Timişoara

În cei 18 ani de activitate la Timişoara, Continental a investit ...

Continental achiziţionează fosta platformă industrială UMT din Timişoara Continental achiziţionează fosta platformă industrială UMT din Timişoara

Continental a achiziţionat 32 de hectare de teren de la grupurile de firme UMT şi Prompt, teren care reprezintă majoritatea fostei platforme industriale UMT din Timişoara. Astfel, compania să îşi extindă capacitatea de depozitare a produsului finit, şi să îşi optimizeze costurile generale de logistică. 

În cei 18 ani de activitate la Timişoara, Continental a investit peste 460 milioane de euro în fabrica sa de anvelope şi a creat peste 2.500 de locuri de muncă. Continental Anvelope Timişoara a produs şi livrat, până în prezent, 200 de milioane de anvelope clienţilor din Europa şi din întreaga lume.

La fabrica din Timişoara se produce o gamă largă de anvelope, cu dimensiuni între 13 şi 20 de ţoli, în linie cu cerinţele pieţei, incluzând anvelope cu valoare ridicată pentru automobile premium,  anvelope inovatoare pentru automobile electrice, precum şi anvelope pentru vehicule comerciale uşoare (VAN). 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.