Continental Anvelope Timişoara înfiinţează un serviciu privat de urgenţă

Continental Anvelope Timişoara înfiinţează un serviciu privat de urgenţă

Autor: Marius Vişan acum 8 luni Știri

Continental Anvelope Timişoara a înfiinţat un serviciu privat de urgenţă, care va putea deservi atât fabrica de anvelope din Timişoara, cât şi împrejurimile şi, la nevoie, întreg judeţul. Investiţia este de peste 1.8 milioane lei şi acoperă achiziţia a două autospeciale de intervenţie, a celorlalte echipamente necesare echipelor de intervenţie, precum şi amenajarea viitoarei remize de pompieri pe teritoriul companiei.

Alături de constituirea serviciului de pompieri, a fost asigurată şi o rezervă de apă care să acopere necesarul chiar şi în momentele când sistemele sunt afectate de anumite calamitaţi sau defecţiuni tehnice (cutremur, întreruperi alimentare electrică etc). Dotarea tehnică actuală permite intervenţia şi la înălţimi mari, care înainte nu erau accesibile.

Continental produce în  capitala Banatului o gamă largă de anvelope, cu dimensiuni între 13 şi 20 de ţoli, în linie cu cerinţele pieţei, incluzând anvelope de înaltă performanţă (UHP – Ultra High Performance), anvelope inovatoare pentru automobile electrice, precum şi anvelope pentru vehicule comerciale uşoare (VAN).

 Comentarii
Inchide