Continental Anvelope Timişoara înfiinţează un serviciu privat de urgenţă

Alături de constituirea serviciului de pompieri, a fost asigurată şi o rezervă de apă.

Continental Anvelope Timişoara înfiinţează un serviciu privat de urgenţă Continental Anvelope Timişoara înfiinţează un serviciu privat de urgenţă

Continental Anvelope Timişoara a înfiinţat un serviciu privat de urgenţă, care va putea deservi atât fabrica de anvelope din Timişoara, cât şi împrejurimile şi, la nevoie, întreg judeţul. Investiţia este de peste 1.8 milioane lei şi acoperă achiziţia a două autospeciale de intervenţie, a celorlalte echipamente necesare echipelor de intervenţie, precum şi amenajarea viitoarei remize de pompieri pe teritoriul companiei.

Alături de constituirea serviciului de pompieri, a fost asigurată şi o rezervă de apă care să acopere necesarul chiar şi în momentele când sistemele sunt afectate de anumite calamitaţi sau defecţiuni tehnice (cutremur, întreruperi alimentare electrică etc). Dotarea tehnică actuală permite intervenţia şi la înălţimi mari, care înainte nu erau accesibile.

Continental produce în  capitala Banatului o gamă largă de anvelope, cu dimensiuni între 13 şi 20 de ţoli, în linie cu cerinţele pieţei, incluzând anvelope de înaltă performanţă (UHP - Ultra High Performance), anvelope inovatoare pentru automobile electrice, precum şi anvelope pentru vehicule comerciale uşoare (VAN).

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.