Continental Anvelope Timişoara înfiinţează un serviciu privat de urgenţă

Autor: Marius Vișan 10 apr. 2019 Știri auto
Continental Anvelope Timişoara înfiinţează un serviciu privat de urgenţă

Continental Anvelope Timişoara a înfiinţat un serviciu privat de urgenţă, care va putea deservi atât fabrica de anvelope din Timişoara, cât şi împrejurimile şi, la nevoie, întreg judeţul. Investiţia este de peste 1.8 milioane lei şi acoperă achiziţia a două autospeciale de intervenţie, a celorlalte echipamente necesare echipelor de intervenţie, precum şi amenajarea viitoarei remize de pompieri pe teritoriul companiei.

Alături de constituirea serviciului de pompieri, a fost asigurată şi o rezervă de apă care să acopere necesarul chiar şi în momentele când sistemele sunt afectate de anumite calamitaţi sau defecţiuni tehnice (cutremur, întreruperi alimentare electrică etc). Dotarea tehnică actuală permite intervenţia şi la înălţimi mari, care înainte nu erau accesibile.

Continental produce în  capitala Banatului o gamă largă de anvelope, cu dimensiuni între 13 şi 20 de ţoli, în linie cu cerinţele pieţei, incluzând anvelope de înaltă performanţă (UHP – Ultra High Performance), anvelope inovatoare pentru automobile electrice, precum şi anvelope pentru vehicule comerciale uşoare (VAN).

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide