Continental, producătorul german de componente auto, ocoleşte România

Producătorul german de componente auto şi anvelope Continental va investi 95 milioane de euro

Continental, producătorul german de componente auto, ocoleşte România Continental, producătorul german de componente auto, ocoleşte România

Producătorul german de componente auto şi anvelope Continental va investi 95 milioane de euro în construirea unei noi uzine în Lituania, a anunţat recent guvernul acestei ţări, potrivit Le Figaro. Premierul lituanian Saulius Skyernelis a salutat proiectul care va genera 1.000 de noi locuri de muncă în ţara sa, membră a zonei euro.


Lituania ocupă poziţia a 16-a în clasamentul Doing business al Băncii Mondiale pentru anul 2018. Guvernul de centru-stânga al ţării încearcă să atragă investiţii străine în speranţa de a stimula economia şi a frâna plecarea cetăţenilor săi către ţări din Europa de Est.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.