Continental pune bazele celei de-a 7-a fabrici din Ungaria

Guvernul susţine investiţia

Continental pune bazele celei de-a 7-a fabrici din Ungaria Continental pune bazele celei de-a 7-a fabrici din Ungaria

Producătorul german din industria auto Continental a pus bazele unei fabrici de 100 milioane de euro în Debrecen, creând 450 de noi locuri de muncă, relatează Ziarul Financiar.

Guvernul susţine investiţia cu un grant de 10,6 miliarde de forinţi (30 milioane de euro), acoperind aproximativ o treime din costurile totale. Continental se aşteaptă ca producţia să înceapă în trimestrul trei al anului 2020. Fabrica din Debrecen este a şaptea unitate deţinută de Continental în Ungaria. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.