Contrar aparenţelor, acesta nu este un Volkswagen Amarok

Ştiu, arată exact ca un Amarok, dar îţi spun cu mâna pe inimă că nu este vorba despre camioneta produsă de compania auto germană. În schimb, maşina din imagine se va construi undeva în China. Îţi sună cunoscut acum?

Contrar aparenţelor, acesta nu este un Volkswagen Amarok Contrar aparenţelor, acesta nu este un Volkswagen Amarok

Companiile auto din China sunt cunoscute pentru creativitatea şi interesul pe care îl dau fiabilităţii. Stai, nu, am greşit ţara. Ceea ce voiam să spun, de fapt, e că mărcile auto din China şi-au făcut un obicei din a copia modelele cunoscute vândute de branduri cu vechime în Europa sau Statele Unite ale Americii.

Un caz recent e cel al lui Landwind X7, adică o copie nesimţită a crossoverului britanic Range Rover Evoque, care a fost prezentată la Salonul Auto Guangzhou din China, în apropiere de standul modului original.

Acum, însă, avem de-a face cu o nouă copie, de data aceasta un pic mai simplă. Se numeşte Jiangling T7 şi arată exact ca un Volkswagen Amarok, dar numai din faţă, fiindcă restul maşinii e diferit de pick-up-ul german. De fapt, bena este imensă, iar interiorul n-are nimic de-a face cu originalul.

Producţia va demara în curând, iar lista de motorizări va include două unităţi: una pe benzină de 2,2 litri care dezvoltă 111 CP şi un diesel de 2,8 litri de origine Isuzu care produce 102 CP.

Potrivit site-ului oficial, Jiangling Motors Corporation prduce câteva modele proprii, dar şi modele Ford construite sub licenţă.

Foto via auto.sohu.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.