CONTRE între Codin Maticiuc şi Marian Godină din cauza lui Ilie Năstase: Ne purtăm mai atent cu el?

Contre pe Facebook între Codin Maticiuc şi Marian Godină, după ce bloggerul a scris că ar trebui să ne comportăm mai frumos cu Ilie Năstase, prins vineri de poliţişti conducând sub influenţa alcoolului. Marian Godină i-a replicat că poliţştii trebuie să acorde tratament egal.

CONTRE între Codin Maticiuc şi Marian Godină din cauza lui Ilie Năstase: Ne purtăm mai atent cu el? CONTRE între Codin Maticiuc şi Marian Godină din cauza lui Ilie Năstase: Ne purtăm mai atent cu el?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.