Cort Nissan

Vreţi să mergeţi în camping cu noul SUV achiziţionat de curând şi aveţi nevoie de un cort? Nissan are soluţia!

Cort Nissan Cort Nissan
Nissan a inclus în oferta sa de opţionale un nou cort destinat a se potrivi cu spatele modelelor Pathfinder, Murano, X-Trail şi Qashqai. Acesta se cuplează cu partea din spate a SUV-urilor prin intermediul unor corzi elestaice şi permite extinderea zonei de acomodare a cortului cu partea interioară a maşinii.

Nissan CortCortul în formă de dom are două mari intrări, dintre care una beneficiază de o cornişă de patru metri pătraţi. Două ferestre mari completează tabloul general. Suprafaţa de locuit are 3 x 3 metri şi poate acomoda uşor patru adulţi plus încă doi în interiorul maşinii. În Mare Britanie cortul va costa aproximativ 640 de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.