Corvette C6 Competition

Pentru americani, edițiile speciale sunt doar simple nume sub care se vinde la nu moment dat un anumit model. Cei de la Corvette oferă aproape același lucru și pentru clienții de pe bătrânul continent.

Corvette C6 Competition Corvette C6 Competition
Corvette C6 CompetitionRealizată cu scopul de a celebra dubla victorie Corvette din categoria GT1 din Sebring, versiunea C6 Competition a fost lansată de curând pe piața europeană, fiind dotată cu același motor V8 LS3 de 6,2 litri. La exterior, ediția specială se diferențiază prin grila față cu aspect de fagure, design împrumutat și în partea din spate, între cele două evacuări duble.

Spoilerul de la Z06 și jantele cu 5 spițe de 18 inch pe față și 19 pe spate întregesc imaginea sportivă. Disponibilă doar în culoarea neagră, mașina are un număr limitat de dotări, din dorința de a reduce greutatea la minim.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.