Corvette Pick-Up

Dincolo de utlitatea unei caroserii de tip papuc, mulţi fani se pare că au început să treacă peste percepţia de maşină de muncă dată de modele pick-up şi să le transforme în adevărate maşini sportive.

Corvette Pick-Up Corvette Pick-Up
Chevrolet CorvetteFenomen prezent mai mult în Australia, transformarea pick-upurilor în maşini sportive se întâlneşte acum cu operaţia inversă: o maşină sport a fost modificată în pick up. Ba chiar două maşini. Pentru că se ia partea frontală de la un Corvette model 1984 şi se combină cu spatele unei versiuni din 1991. Nici nu cred că mai are rost să menţionăm costul modificărilor: 115.000 de dolari.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.