Corvette S-Limited

GM a realizat special pentru piaţa japoneză o ediţie modificată a supercarului Corvette. Staţă să vedeţi de câte lucruri noi beneficiază.

Corvette S-Limited Corvette S-Limited

Corvette S-LimitedSingurele modificări constau într-un interior din piele din două tonuri de culoare, inserţii pe planşa de bord şi un spoiler spate uşor schimbat. Şi cam atât. Dar măcar are nume original: S-Limited. Eh, nu le-a reuşit nici cu asta. Producţia va fi limitată la 30 de unităţi, 15 în negru şi restul in alb cu preţuri ce încep de la 74.700 de dolari.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.