Corvette Z03 Concept by Ugur Sahin Design

Casa de design olandeză "Ugur Sahin Design" a desenat plecând de la platforma tehnică a unui Corvette Z06 un supercar pe care intenţionează să-l producă într-un numar limitat de exemplare.

Corvette Z03 Concept by Ugur Sahin Design Corvette Z03 Concept by Ugur Sahin Design
Corvette Z03 este unul din primele proiecte demarate de cei de la Ugur Sahin Design, companie formată de Axel van Mourik şi Ugur Sahin în vara lui 2007. Pornindu-se de la platforma tehnică a lui Corvette Z06, s-au adaugat o caroserie din fibră de carbon şi câteva modificări tehnice ce au mărit puterea motorului până la 750 CP.

Dar spre deosebire de majoritatea proiectelor de supercaruri desenate pe computer, cei doi proprietari ai companiei olandeze au de gând să lanseze noul model în serie limitată de 100 de exemplare până la sfârşitul acestui an.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.