CR7 şi-a luat băiatul în faţă şi i-au dat pedală

Autor: Alexandru Banu 29 sept. 2017 Știri auto
CR7 şi-a luat băiatul în faţă şi i-au dat pedală

Da, e nesuferitul ăla gelat care dă meci gol de gol, cu faţă enervantă, dar al dracului de bun la fotbal. În Top 2 dacă îl mai pui şi pe Messi. Da, ştim că nu sunt pe acelaşi post, noi vorbim de o comparaţie generală, la nivelul ultra al fotbaliştilor moderni. Sunt îngrozitori de buni, au teribil de mulţi bani şi au ajuns mai vedete decât cele de la Hollywood.

Puţini ştiu că între Cristiano şi Messi e şi un război al maşinilor. Fiecare încearcă să-şi tragă pe partea lui, maşini unice. Messi i-a furat la o licitaţie, acum vreo 3 ani, un Ferrari evaluat la aproape 40 de milioane de euro. Cristiano Ronaldo e însă tăticul maşinilor Bugatti. Dacă grupul Volkswagen ar produce maşini numai pentru Ronaldo, ar avea din ce să trăiască.

Cristiano tocmai a împlinit 400 de meciuri pentru Real Madrid, marţi, cu Borussia Dortmund. A şi marcat de două ori şi are 411 goluri pentru spanioli. Asta înseamnă o medie de 1 gol / meci. Comparaţi-o cu cea a unui atacant român, care e probabil de 1 gol la 400 de meciuri. Nu comparăm însă pentru că nu are rost. Aşa nu ne putem compara la nimic cu nimeni mult mai avansat decât noi.

După fiecare bornă atinsă, Cristiano are obiceiul să apară pe reţelele de socializare şi de obicei o face cu una dintre maşinile din garaj. Cum a avut momentul lui după meciul cu BVB, s-a gândit să ne arate jucăria de 2.5 mil. de euro. Nimeni alta decât cea mai puternică maşină de pe Planetă. Are 1.500 de cai şi face suta la oră în 2.4 secunde. Montoya tocmai a stabilit un record 0-400-0 în 42 de secunde.

Noul Bugatti Chiron, maşina despre care vorbim, are un motor W16, de 8 litri, quad turbo (4 turbine).

Conform Carbuzz, Cristiano câştigă peste 30 de milioane de dolari pe an. Numărul 7 al celei mai bune echipe din istoria fotbalului mai are în garaj un Lambo Aventador negru, Rolls Royce Phantom, Ferrari 599 GTO, Bentley Continental (mai multe modele) şi câteva Bugatti de mers la piaţă.

IATĂ AICI VIDEO CU RONALDO, BUGATTI, FIUL LUI PE LOCUL DIN DREAPTA ŞI URAREA PENTRU FANI

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide