Crash test cu Mercedes Clasa S şi Smart

Nu te grăbi cu verdictul că te loveşti

Crash test cu Mercedes Clasa S şi Smart Crash test cu Mercedes Clasa S şi Smart

Simpla alăturare a numelor S-Class şi smart sugerează o confruntare între David şi Goliat, însă crash test-ul realizat de Daimler are scopuri mai serioase decât folosirea unei expresii clişeu. Este vorba de siguranţa pe care noul smart o oferă pasagerilor, despre care germanii spun că atinge standarde de top.

Pentru a proba această afirmaţie, noul smart a fost pus la încercare "în casă" printr-un crash test cu noul Mercedes-Benz S-Class. La momentul impactului, ambele maşini se deplasau cu 50 km/h iar rezultatul poate fi evaluat în materialul video de mai jos.

Chiar dacă micuţul smart a supravieţuit impactului cu o maşină de două ori mai grea, cuvântul final asupra gradului de siguranţă oferit de citadină îl vor avea evaluările realizate de NCAP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.