Crash test IIHS: Chevrolet Volt şi Nissan Leaf au primit punctaj maxim

Americani de la IIHS (The Insurance Institute for Highway Safety) au supus două modele electrice Chevrolet Volt şi Nissan Leaf la teste de impact. Ambele modele au primt calificativul "BUN" care corespente unui punctaj maxim.

Cele două modele, Chevrolet Volt şi Nissan Leaf, au primit calificativul "BUN" pentru impact din faţă, spate, lateral şi la rostogolire, intrând astfel în top cele mai sigure maşini alături de alte 80 de modele. Testele efectuate asupra celor două maşini au fost similare cu cele făcute şi maşinilor convenţionale.

Chevrolet Volt şi Nissan Leaf sunt primele două maşini electrice testate de către cei de la IIHS.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.