Crash Time - joc inspirat din filme

Serialul "Alarm fur Cobra 11" a făcut furori în Germania, datorită multiplelor scene cu accidente auto. De pe micul ecran, accidentele au trecut pe consolă, printr-un nou joc, "Crash Time", comentat de un jucător versat...

În primul video puteţi afla părerea unui jucător înrăit despre acest joc, "Crash Time", în timp ce al doilea video reprezintă o colecţie cu cele mai reuşite cascadorii auto din serialul german "Alarm fur Cobra 11". În curând, şi la noi pe şosele, în ritmul în care creşte aglomeraţia!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.