Creştere a livrărilor pentru BMW Group în luna octombrie

Luna aceasta BMW Group a livrat 200.883 de automobile către clienţii din lumea întreagă

Creştere a livrărilor pentru BMW Group în luna octombrie Creştere a livrărilor pentru BMW Group în luna octombrie

În octombrie, BMW Group a livrat 200.883 de automobile către clienţii din lumea întreagă, o creştere de 1,7% faţă de luna similară a anului anterior. Astfel, totalul vânzărilor în acest an la 2.035.695 de maşini, un plus de 1,3% în comparaţie cu primele zece luni ale anului precedent. 

Livrările din octombrie ale automobilelor BMW i, BMW iPerformance şi MINI Electric au totalizat 13.016 unităţi la nivel mondial, o evoluţie de 38,4% faţă de aceeaşi lună a anului anterior.

Vânzările de automobile electrificate ale BMW Group totalizează, în acest an, 110.560 de unităţi (+41,6%), confirmând o dată în plus poziţia companiei de principal furnizor mondial al mobilităţii electrificate premium. Automobilele electrificate joacă un rol din ce în ce mai mare în vânzările totale ale BMW Group: în octombrie, 18,4% din vânzările BMW Seria 5 Sedan şi 23,1% din cele ale BMW Seria 2 Active Tourer au fost variante plug-in hybrid.

Compania se aşteaptă ca în 2025 aibă cel puţin 25 de automobile electrificate în portofoliul de modele, dintre care 12 vor fi cu propulsie integral electrică.

La finalul acestei luni, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, compania va sărbători premiera mondială pentru public a foarte aşteptatului iNEXT Vision Vehicle.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.