Creştere de 2% pentru Dacia în Europa

Dacia a reuşit să atingă nivelul de 2,1% din înmatriculările de maşini din Europa fără Rusia, Turcia şi ţările din fosta Iugoslavie), devansând mărci precum Kia, Chevrolet (modelele asamblate în Coreea de Sud), Mazda sau Suzuki, conform zf.ro.

Creştere de 2% pentru Dacia în Europa Creştere de 2% pentru Dacia în Europa

În total, la nivel european înmatriculările Dacia au crescut cu 23%, la peste 110.000 de maşini în primele cinci luni ale acestui an, în timp ce la nivelul lunii mai acestea au scăzut cu 3%, la 24.000 de autoturisme, declinul fiind sub cel de 9% înregistrat de piaţa europeană.

Europa de Vest deţine în continuare peste 80% din vânzările constructorului de la Mioveni, exporturile urcând la peste 93.000 de unităţi la nivelul primelor cinci luni ale acestui an. Cea mai mare piaţă pentru Dacia la nivel european se menţine Franţa.

Mai multe pe www.zf.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.