Cristiana Oprea şi Diana Haţegan, primul echipaj feminin românesc de raliu din ultimii 50 de ani

Ele vor conduce un produs sută la sută românesc ...

Cristiana Oprea şi Diana Haţegan, primul echipaj feminin românesc de raliu din ultimii 50 de ani Cristiana Oprea şi Diana Haţegan, primul echipaj feminin românesc de raliu din ultimii 50 de ani

Primul echipaj feminin românesc din ultimii 50 de ani care participă la un raliu în afara ţării este format din cuplul Cristiana Oprea şi Diana Haţegan. Ele vor concura la etapa europeană Sliven Rally, care va avea loc în perioada 27-29 iulie în Bulgaria.

Ele vor conduce un produs sută la sută românesc - modelul Dacia Sandero 0.9 TCe, dezvoltat şi omologat de Mach 1 Sport. 

Cele două tinere vor păşi pe drumul deschis la sfârşitul anilor '60 de către Simina Mezincescu, care a concurat la Tour d'Europe. De atunci, s-au mai remarcat şi alte prezenţe feminine în postura de pilot (Lucia Avram) sau ca echipaj feminin (Carmen Berghea/Gabriela de Reu), însă doar în etape naţionale şi europene care s-au desfăşurat pe teritoriul României, precizează comunicatul.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.