Cristiano Ronaldo a cumpărat cea mai spectaculoasă maşină lansată vreodată de Bugatti cu 11 milioane de euro - VIDEO - GALERIE FOTO

Cristiano Ronaldo, superstarul lui Juventus ar fi achiziţionat unicul exemplar Bugatti La Voiture Noire.

Cristiano Ronaldo a cumpărat cea mai spectaculoasă maşină lansată vreodată de Bugatti cu 11 milioane de euro - VIDEO - GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo a cumpărat cea mai spectaculoasă maşină lansată vreodată de Bugatti cu 11 milioane de euro - VIDEO - GALERIE FOTO

Cristiano Ronaldo, superstarul lui Juventus ar fi achiziţionat uunicul exemplar Bugatti La Voiture Noire. O maşină care costă nu mai puţin de 11 milioane de euro (fără taxe), scrie GSP.ro.

La Voiture Noire, realizată de Bugatti pentru a celebra 110 ani de când a fost fondată de Ettore Bugatti, a fost creată în amintirea modelului Type 57 Atlantic, vândut în anii '30 în patru exemplare.

Detaliile tehnice ale maşinii sunt extraordinare: motor de 8.0 litri quad-turbo W16 cu 1.479 de cai putere şi o viteză maximă de 418 km/h. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.