Criza ieftineşte benzina: "Ora reducerilor" la Petrom

O idee inedită pentru atragerea clienţilor: reducerea preţului la carburanţi. Dar nu vă bucuraţi prea repede: e vorba doar de o oră, în doar câteva staţii, în weekend.

Criza ieftineşte benzina: "Ora reducerilor" la Petrom Criza ieftineşte benzina: "Ora reducerilor" la Petrom

Cei de la OMV Petrom au demarat campania "Ora reducerilor": în datele de 11, 12, 18, 19, 25 şi 26 septembrie 2010 (adică în trei weekenduri), în anumite benzinării, anunţate cu 3 ore înainte pe site-ul www.petrom.com şi la radio, între orele 11:00 şi 12:00 carburanţii vor fi mai ieftini cu 40%.

Sună bine? Normal, să cumperi benzină sau motorină la aproape jumătate de preţ este o adevărată mană cerească. Dar asta numai dacă ai norocul să fii printre primii la pompă. De exemplu, în weekendul 11-12 septembrie, bucureştenii au avut ocazia să revină în trecut cu 20 de ani - la câteva staţii de alimentare s-au format cozi interminabile, oamenii venind chiar cu canistre suplimentare şi bidoane.

Din păcate, campania durează doar o oră, iar carburantul se dovedeşte insuficient pentru cererea mare. Urmează încă două weekenduri în care câteva staţii Petrom vor fi asaltate de doritorii de combustibili cât mai ieftini.

Dacă aveţi poze sau veţi suprinde situaţii inedite din această campanie, nu ezitaţi:

TRIMITEŢI IMAGINILE LA promotor@promotor.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.