Crossover-ul Kia Sportage a primit un facelift discret

Ajuns la a treia generaţie, crossover-ul compact Kia Sportage se bucură în sfârşit de o împrospătare din partea constructorului coreean, chiar dacă nu vorbim despre modificări de anvergură.

Crossover-ul Kia Sportage a primit un facelift discret Crossover-ul Kia Sportage a primit un facelift discret

Pe plan stilistic, Kia Sportage facelift vine cu o grilă frontală redesenată şi cu faruri de ceaţă restilizate pentru versiunea de echipare EX. Şi cam atât.

Modificarea cea mai importantă se regăseşte însă sub capotă, unde inginerii coreeni au instalat un sistem de injecţie directă pe motorul de 2,4 litri cu patru cilindri în linie. Conform oficialilor Kia, această schimbare va îmbunătăţi eficienţa propulsorului, însă coreenii nu au publicat informaţii care să conţină cifre de consum.

Puterea motorului a fost şi ea afectată de injecţia directă, drept pentru care Kia Sportage facelift oferă acum 182 CP şi un cuplu maxim de 242 Nm. Mai mult, în nivelul de echipare LX, crossover-ul va beneficia de o suspensie cu caracteristici uşor sportive.

Deocamdată nu au fost specificate preţuri pentru Kia Sportage facelift, însă acestea sunt aşteptate în viitorul apropiat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.