Cu 10.000 de dolari poţi transforma un Volkswagen Bora într-o decapotabilă

Dacă ţi-ai cumpărat un Volkswagen Bora de care te-ai cam plictisit şi vrei să-l schimbi cu o decapotabilă, s-ar putea să nu mai trebuiască să-ţi vinzi nemţoaica, fiindcă o companie americană îţi poate transforma berlina în decapotabila la care ai visat.

Cu 10.000 de dolari poţi transforma un Volkswagen Bora într-o decapotabilă Cu 10.000 de dolari poţi transforma un Volkswagen Bora într-o decapotabilă

Un Volkswagen Bora e bun la casa omului. Dar ce faci când te-ai plictisit de maşina ta şi vrei ceva mai distractiv ca, de exemplu, o decapotabilă?

Păi, soluţia clasică este să-ţi vinzi Bora pe care o ai, mai strângi câţiva bănuţi şi îţi cumperi o Mazda MX-5, de exemplu. Dar, dacă ţii foarte mult la nemţoaica ta, o companie americană are soluţia.

Mai exact, firma Smyth Performance a creat un kit, denumit GF3, prin intermediul căruia îţi poţi transforma singur acasă berlina bazată pe Golf 4 într-o decapotabilă cu motor amplasat central. Compania, care lucrează şi la un kit de transformare a modelului Bora într-un pick-up, susţine că pachetul său modifică sedanul cu patru uşi, cinci locuri, motor amplasat frontal şi tracţiune pe faţă într-o decapotabilă cu două uşi, două locuri, motor amplasat central şi tracţiune pe spate.

Astfel, cu 9.900 de dolari americani îţi poţi cumpăra un kit cu care poţi transforma orice Bora produsă între 2000 şi 2004 într-o decapotabilă cu acoperiş textil. Ce-i drept, operaţiunea de transformare nu e chiar pentru oricine, fiindcă implică destul de multe tăieri şi suduri. Dar, dacă e făcută corect, reprezentanţii companiei americane spun că maşina va fi una sigură.

Toate bune şi frumoase, însă s-ar putea să ieşi mai ieftin dacă îţi vinzi maşina şi îţi cumperi o decapotabilă la mâna a doua.

Ce spuneţi, merită efortul?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.