Cu atâtea camere în jur Poliţia Capitalei cere sprijinul populaţiei pentru a-l prinde pe piroman

Poliţia Capitalei cere sprijinul populaţiei

Cu atâtea camere în jur Poliţia Capitalei cere sprijinul populaţiei pentru a-l prinde pe piroman Cu atâtea camere în jur Poliţia Capitalei cere sprijinul populaţiei pentru a-l prinde pe piroman

Poliţia Capitalei cere sprijinul populaţiei pentru identificarea principalului suspect în cazul celor trei incendii de sâmbătă seară din Sectorul 1 al Capitalei, în urma cărora opt maşini au fost distruse.

FOTO

"Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru identificarea bărbatului din imagini, principal suspect în comiterea infracţiunii de distrugere calificată prin incendiere, săvârşită la data de 31martie/01 aprilie a.c., pe raza Sectorului 1, opt autoturisme fiind distruse", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Citeşte şi O maşină de oraş, două anunţuri, două kilometraje - ţeapă clasică

Cei care îl recunosc şi pot oferi informaţii sunt rugaţi să anunţe la telefon 021/222.41.58 Secţia 4 Poliţie, cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Şeful Poliţiei Sector 1, comisar şef Ionuţ Dana, a declarat, joi, că a durat atât de mult pentru ca imaginile să fie date publicităţii pentru că au fost vizualizate imagini de pe aproximativ 200 de camere de supraveghere.

Cele trei incendii s-au produs sâmbătă seară, în mai puţin de o oră, fiind afectate în total opt maşini. Primul incendiu a fost anunţat la 112 sâmbătă, în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde pompierii au găsit trei maşini care ardeau, un al patrulea autoturism fiind doar afectat de căldura degajată. Imediat, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie destul de mare. O a doua maşină parcată pe această stradă era afectată în partea frontală. Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două maşini care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

Citeşte şi Din pasiune pentru AMG. Un român a desenat un Mercedes care ar trebui să ajună la oficialii nemţi - GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.