Cu cât a devenit mai bun Nissan GT-R faţă de Skyline? Comparaţie pe circuit [VIDEO]

Răspunsul este „cu mult”. Dar nu poţi să nu profiţi de ocazia de a-l vedea pe bătrânul Skyline în acţiune, aşa-i?

Cu cât a devenit mai bun Nissan GT-R faţă de Skyline? Comparaţie pe circuit [VIDEO] Cu cât a devenit mai bun Nissan GT-R faţă de Skyline? Comparaţie pe circuit [VIDEO]

Dacă ai prins primul Need For Speed Underground, probabil că Skyline este înrădăcinat şi în memoria ta. Unul dintre reprezentanţii ingeniozităţii japoneze de la începutul secolului XXI, Nissan GT-R 34 „Skyline” şi-a demonstrat în nenumărate rânduri abilităţile, devenind un punct de reper major în universul sportivelor - un atribut pe care actualul GT-R l-a dus mai departe în cel mai onorabil mod. 

Întrebarea pe care şi-au pus-o cei de la Auto Express este „cât de departe?”. Ei bine, un răspuns clar este un răspuns în timpi pe circuit. 

Ei bine, nu poţi spune că nu te aşteptai la asta. Acum, întrebarea noastră este: dacă ai putea să-ţi alegi una - doar una - dintre acestea două, care să te reprezinte pe viaţă, care dintre ele ar fi? 

Dacă vrei să vezi povestea din spatele imaginii de sus (alături de alte imagini foarte-foarte frumoase) realizată de băieţii de la Carthrottle, nu trebuie decât să dai click aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.