Cu cât s-a scumpit plinul de carburant într-un an de zile

La început de februarie, în unele benzinării, preţul ...

Cu cât s-a scumpit plinul de carburant într-un an de zile Cu cât s-a scumpit plinul de carburant într-un an de zile

La început de februarie, în unele benzinării, preţul benzinei a depăşit nivelul de 6 lei la litru. De asemenea, un litru de motorină a ajuns să fie vândut, în medie, cu 5 lei şi 42 de bani, dar sunt cazuri când ajunge şi la 6 lei. 

Preţul de acum e cu 20% mai mare decât la sfârşitul lunii august 2017, înainte de reintroducerea supraaccizei la carburanţi.

Motorina a ajuns să coste în România mai mult decât în alte ţări mult mai bogate din UE, precum Austria, Spania sau Luxemburg.

Şi benzina s-a scumpit cu aproape 70 de bani pe litru de la sfârşitul lui august 2017, însă doar Bulgaria şi Polonia au preturi, exprimate în euro, mai mici decât cele de la noi.

Astfel, conform unui calcul făcut de cei de la Digi24, plinul s-a scumpit cu peste 70 de lei în ultimul an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.