Cu Jeep Wrangler la revizie

O nouă zi, o nouă chemare în service de la Chrysler. Se pare că americanii doresc să aibă o relaţie cât mai bună toţi clienţii concernului.

Cu Jeep Wrangler la revizie Cu Jeep Wrangler la revizie

O nouă zi, o nouă chemare în service de la Chrysler. Se pare că americanii doresc să aibă o relaţie cât mai bună toţi clienţii concernului. Astăzi este rândul proprietarilor de Wrangler să-şi verifice agenda şi să bifeze o programare la service. Sunt vizate 288.968 exemplare produse între 2006 şi 2010. Cauza?

Pasajele interioare ale aripilor dreapta faţă şi stânga spate pot atinge conductele de frână, şi inevitabil conduc la deterioarea acestora. Rezultatul? Scurgeri de lichid, căutarea unui obstacol care să te ajute la frânare/ oprire, pentru că pedala nu te mai ascultă. În acest ritm Chrysler probabil o să mobilizeze toţi muncitorii din fabrici în service-uri pentru a remedia carenţele modelelor, şi asta gratis.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.