Cu maşina asta ajungi pe vârf de munte – VIDEO

Autor: Marius Vișan 09 aug. 2017 Știri auto
Cu maşina asta ajungi pe vârf de munte – VIDEO

În privinţa maşinilor de intervenţie am aflat că România stă destul de bine. Compania românească Ghe-O Motors a lansat conceptul Rescue, o maşină capabilă să ajungă în cele mai inaccesibile locuri din România.

Acum am aflat că şi Rusia a lansat ceva asemănător. Un camion cu care poţi ajunge în aproape orice loc de pe apă sau de pe uscat, dar cu un preţ pe măsura performanţelor: 50.000 de dolari. 

Denumită SHERP ATV, impresionanta camionetă poate trece peste obstacole înalte de 70 de centimetri, poate merge cu uşurinţă pe apă, întoarce ca un tanc şi poate ieşi cu bine din aproape orice condiţii de off-road.

SHERP cântăreşte 1.299 de kilograme, 3.35 metri lungime, are un motor diesel de tractor Kubota de 1.5 litri ce dezvoltă 44.3 de CP, atinge o viteză de 45 de kilometri pe oră pe uscat, iar pe apă, în funcţie de viteza vântului, 6 kilometri pe oră. Mai jos puteţi vedea şi un clip video în care SHERP este filmat „la lucru” pe un lac parţial îngheţat din Rusia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide