Cui îi este dedicată Toyota 86 Style Cb? Şi de ce nu vine şi la noi?

Poate că Style-ul japonez nu rezonează cu sistemul european de valori estetice, însă ne pare rău că n-o să vedem probabil niciodată acest 86 pe străzile de la noi. Am primi-o chiar şi cu numele ăsta siropos.

Cui îi este dedicată Toyota 86 Style Cb? Şi de ce nu vine şi la noi? Cui îi este dedicată Toyota 86 Style Cb? Şi de ce nu vine şi la noi?

GT 86 este una dintre maşinile care încă arată bine, chiar şi după trei ani de la debut, făcând fiecare întâlnire cu ea să fie o mică celebrare a iubirii necondiţionate pentru maşini create în special pentru sportivitate. Ne pare rău doar că aceste celebrări sunt destul de rare.

Acum, Toyota a lansat o ediţie specială, dedicată pieţei nipone, care păstrează spiritul sportiv (îl îmbunătăţeşte chiar, umblând la partea de tren de rulare şi la direcţia asistată) şi îmbracă o costumaţie un pic mai stilată. Interiorul primeşte ornamente din lemn, volan îmbrăcat în piele şi instrumentar de bord redesenat.

Cu toate că în comunicatul de presă se fac trimiteri la un aşa-zis „simţ al modei”, nu mi-ar fi ruşine să mă prezint la cea mai bărbătească întâlnire într-un 86 Cb. Nu mi-ar fi ruşine nici măcar să explic de la ce vine „Cb”. 

Cb ar fi prescurtarea de la Cool beauty. Şi nu, nu mi-ar fi ruşine să conduc un coupé sportiv al cărui nume este Style Cool beauty. Acum aduceţi-o şi în Europa, vă rugăm!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.