Culmea tupeului. Gest revoltător făcut de un şofer băcăuan. VIDEO

Ne întrebăm el cum ar reacţiona dacă cineva l-ar scuipa fără să fi făcut nimic?

Culmea tupeului. Gest revoltător făcut de un şofer băcăuan. VIDEO Culmea tupeului. Gest revoltător făcut de un şofer băcăuan. VIDEO

În România, violenţa în trafic capată numeroase forme. De la banale înjurături şi claxoane primite pentru te miri ce, până la geamuri sparte şi bătăi în toată regula. 

În filmuleţul alăturat putem vedea cum tupeul unui şofer depăşeşte orice limită. După ce că se află pe contrasens, trecând pe linia duba continua, îl scuipă pe un alt şofer pentru că nu a fost lăsat să treacă.

Din păcate aceste gesturi nu pot fi sancţionate. Ne întrebăm el cum ar reacţiona dacă cineva l-ar scuipa fără să fi făcut nimic?

Scumpiri între 20% şi 200% pentru poliţele RCA

 

VIDEO Cum arată noua versiune de top a Daciei Logan - GALERIE FOTO

 

VIDEO Cum arată şi cât costă noua variantă DACIA DUSTER lansată în România: internet wireless şi alte jucării "hi-tech"

Dacia Logan Lux, un concept care îţi taie respiraţia - GALERIE FOTO

 

 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.