Cum a fost la BMW Fest, cel mai spectaculos festival auto de la începutul verii. VIDEO

BMW Fest 2015 s-a terminat, dar dacă ai ratat spectacolul de la faţa locului, ai acum ocazia să-l vezi într-un clip video foarte, foarte bun.

Cum a fost la BMW Fest, cel mai spectaculos festival auto de la începutul verii. VIDEO Cum a fost la BMW Fest, cel mai spectaculos festival auto de la începutul verii. VIDEO

Cel mai mare festival auto pregătit pentru fanii mărcii bavareze, BMW Fest 2015, s-a terminat. Dar miile de oameni prezenţi au avut ocazia să vadă nu doar maşini BMW deja devenite clasice, nu doar să ia contact cu tehnologiile de ultimă oră ale nemţilor, ci şi să vadă un spectacol de drift şi adrenalină pe măsura renumelui mărcii.

Cum a fost, vedeţi mai jos.

Via: Gentleman's Car

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.