Cum a fost la Mille Miglia 2014. VIDEO

Celebra cursă italiană Mille Miglia va împlini, peste câţiva ani, un secol de la desfăşurarea primei ediţii. Şi deşi nu mai este chiar acelaşi lucru ca la început, prestigiosul eveniment auto atrage şi în zilele noastre nume mari din istoria automobilistă mondială. Un scurt rezumat al ediţiei din 2014, în videoclipul de mai jos.

Cum a fost la Mille Miglia 2014. VIDEO Cum a fost la Mille Miglia 2014. VIDEO

La ediţia din 2014 a prestigiosului raliu Mille Miglia şi-au făcut apariţia, ca în fiecare an, nenumărate comori pe patru roţi, precum şi numeroase nume grele ca Jay Leno, Jacky Ickx, Ian Callum, Martin Brundle şi Bruno Senna.

Aşa că dacă vrei să simţi (pentru foarte puţin timp, e drept) atmosfera de la acest eveniment cu prezenţă obligatorie pentru orice pasionat de maşini, aruncă o privire peste rezumatul video de mai jos.

Mille Miglia 2014 s-a desfăşurat în perioada 15-18 mai, iar traseul a fost Brescia-Roma-Brescia.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.