Cum a ratat România o şansă unică. Ţiriac: "Când am pierdut investiţia, am plâns cu Băsescu"

Ion Ţiriac a vorbit în timpul unei apariţii televizate despre uriaşele probleme cu infrastructura avute de România şi despre oportunităţile ratate de ţara noastră de-a lungul timpului din această cauză.

Cum a ratat România o şansă unică. Ţiriac: "Când am pierdut investiţia, am plâns cu Băsescu" Cum a ratat România o şansă unică. Ţiriac: "Când am pierdut investiţia, am plâns cu Băsescu"

 


Ion Ţiriac a vorbit în timpul unei apariţii televizate despre uriaşele probleme cu infrastructura avute de România şi despre oportunităţile ratate de ţara noastră de-a lungul timpului din această cauză.

Una dintre situaţiile din istoria recentă e reprezentată de momentul în care producătorul de autoturisme Mercedes a intenţionat să investească în România, dar a renunţat la proiect în momentul în care trimişii concernului german au aflat că România dispune de doar 200 de kilometri de autostradă.

"Nu avem omul care să pună şaua pe măgar şi să dea peste el să facă. Acum fiecăruia îi e frică să facă. Păi dacă… Nu îl înţeleg pe "dacă" ăsta. Acum nu mai vrea să facă nimeni nimic de frica DNA. Nemţii şi chinezii vor să facă autostrada, de abia aşteaptă.

Nemţii când au venit şi au auzit de 200 de km de autostradă, au crezut că nu aud bine. Credeau că avem 2000 de km.

"Când am pierdut Mercedes-ul, am plâns cu Băsescu. Pierdem tot pentru că nu avem infrastructură", a declarat Ion Ţiriac la Realitatea TV.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.