Cum a reuşit un puşti de 19 ani să scape mii de oameni de amenzi pentru parcare ilegală

Bazat pe răspunsurile tale, programul te-ar putea ajuta să ataci decizia judecătorilor.

Cum a reuşit un puşti de 19 ani să scape mii de oameni de amenzi pentru parcare ilegală Cum a reuşit un puşti de 19 ani să scape mii de oameni de amenzi pentru parcare ilegală

 


Un programator britanic, Joshua Browder, în vârstă de 19 ani, a lansat anul trecut în Londra un bot-avocat, informează Business Magazin. În acea lună, 3000 de oameni au apelat la serviciile avocatului operat de un calculator. În aprilie a lansat serviciul şi în New York, iar de atunci până acum, "botul" a rezolvat 160.000 din cele 250.000 de amenzi atât în Londra cât şi în New York, ceea ce înseamnă că are o rată de succes de 64%.

Avocatul dotat cu inteligenţă artificială demonstrează modul în care asemenea "boţi" pot ajuta oamenii să rezolve situaţii costisitoare şi că asemenea "boţi" nu ar trebui folosiţi doar pentru a răspunde la întrebări sau pentru a comanda mâncare.

Cum funcţionează: utilizatorii trebuie să-şi facă un cont pe site-ul DoNotPay, iar acolo un chatbot le va adresa câteva întrebări (dacă a văzut semnele care indicau interzicerea opririi etc). Bazat pe răspunsurile tale, programul te-ar putea ajuta să ataci decizia judecătorilor.

Mai multe companii investesc în asemenea programe. Una dintre acestea este Facebook care a investit în chatbots în aprilie pentru a ajuta oamenii să comande flori sau să le spună cum va fi vremea.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.