Cum accelerează noul Opel Astra 1.6 CDTI de la zero până la 160 km/h [VIDEO]

Noua generaţie Opel Astra a fost deja testată de jurnaliştii din lumea întreagă, inclusiv de noi. În timpul testelor, cineva a filmat cum accelerează noua Astra cu motor diesel de 1,6 litri de la zero până la 160 km/h. Rezultatul, mai jos.

Cum accelerează noul Opel Astra 1.6 CDTI de la zero până la 160 km/h [VIDEO] Cum accelerează noul Opel Astra 1.6 CDTI de la zero până la 160 km/h [VIDEO]

Noul Opel Astra se laudă că a slăbit peste 100 kg şi că are motoare noi, eficiente. Noi am testat deja hatchbackul german, dar nu am apucat să filmăm cum se comportă maşina la accelerare. Din fericire, băieţii de la Throttle Channel au avut camera video la ei şi au făcut videoclipul de mai jos, în care maşina, pusă în mişcare de un diesel de 1,6 litri cu 136 CP, accelerează de la zero până la 160 km/h.

Ce zici: cum se descurcă?

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.