Cum ai reacţiona dacă ai chema o maşină Uber şi te-ai trezi cu aşa ceva? [VIDEO]

Jon Olsson a făcut câţiva clienţi din Suedia fericiţi, înscriindu-şi la Uber Audiul RS6 cu 963 de cai-putere.

Cum ai reacţiona dacă ai chema o maşină Uber şi te-ai trezi cu aşa ceva? [VIDEO] Cum ai reacţiona dacă ai chema o maşină Uber şi te-ai trezi cu aşa ceva? [VIDEO]

În cazul în care eşti din Bucureşti şi n-ai folosit până acum Uber, iată o simplă descriere a procesului: îţi instalezi aplicaţia, îţi faci cont cu datele, apoi chemi o maşină. Da, atât de simplu e. Nu trebuie să ai bani mărunţi la tine, în cazul în care taximetristul are „doar bani mari, boss”. Plata călătoriei ţi se extrage din cont. Până să devină reclamă la Uber, las deoparte alte aspecte ale călătoriei şi mă concetrez doar pe unul: când ţi se confirmă maşina, îţi arată poza cu şoferul şi informaţii despre maşină. 

Gândeşte-te cum ar fi să ceri o maşină şi să-ţi scrie acolo RS6. Apoi gândeşte-te că, ajuns în faţa ta, vezi că nu este un RS6 standard, RS6-ul lui Jon Olsson, pe care sportivul l-a dus la 963 de cai-putere. Şi l-a făcut să arate ca o versiune DTM

Eu am să folosesc în continuare Uber, în speranţa că va face cineva şi la noi un publicity stunt din ăsta. Tu cu ce supermaşină Uber ai avea fantezii?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.