Cum ar putea arăta noua limuzină a lui Vladimir Putin - GALERIE FOTO

Proiectul denumit Kortezh (Cortegiul), pentru care a fost alocat un buget ...

Cum ar putea arăta noua limuzină a lui Vladimir Putin - GALERIE FOTO Cum ar putea arăta noua limuzină a lui Vladimir Putin - GALERIE FOTO

 


Proiectul denumit Kortezh (Cortegiul), pentru care a fost alocat un buget de 54 milioane de dolari, urmează să furnizeze vehicule construite special pentru transportul oficialilor guvernamentali locali din Rusia, relatează Carscoops.com.

Kortezh va veni în patru stiluri diferite de caroserie: limuzină, sedan, SUV şi minivan, producătorul urmând să scoată pe piaţă aproximativ 4000-5000 unităţi ale fiecărei versiuni.

Producţia va fi demarata în 2017 la Moscova, iar în primul an vor fi construite 200 de exemplare, în timp ce restul se vor fabrica până în 2020. 

Legat de partea de motorizare zvonurile spun că Porsche i-ar fi ajutat pe ruşi, dar detalii exacte despre motorul de sub capotă răman încă un mister. Cu toate acestea, cel mai probabil va exista o unitate de propulsie turbo V12 cu aproximativ 800 CP.

Livrările primului lot de automobile Kortezh vor începe "pe la sfârşitul anului 2017, până la începutul anului 2018", declară Manturov, un oficial rus, iar, cel mai probabil, preşedintele Putin va primi un model din primul lot.

GALERIE FOTO


 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.