Cum ar putea arăta un Duster pregătit de competiţii? Galerie FOTO

Autor: Cristian Agatie 19 sept. 2019 Știri auto

Intră în galeria foto

Duster este cel mai popular model al Dacia, dacă nu chiar al întregii Alianţe Renault Nissan. De la prima generaţie, care nu a fost chiar o reuşită în termeni de design, Duster a parcurs un drum frumos şi a ajuns, iată, să-i inspire pe artiştii designului.

 

Creaţia digitală a lui Rostislav Prokop ni-l arată pe Duster într-o apariţie de zile mari, cu aripi evazate pentru a face loc roţilor late, gardă la sol invizibilă şi un eleron uriaş în spate. Chiar dacă prinderea pe caroserie nu este cea mai inspirată, acesta pare esenţial pentru a păstra maşina pe asfalt la viteze care nici nu figurează pe vitezometrul standard al lui Duster. Imaginea este completată de gurile de evacuare duble care ne lasă să ghicim o motorizare mult mai energică decât a avut Duster vreodată.

De fapt, nu cred că ar fi greu să ne imaginăm sub capota acestui Duster motorul de 1,8 litri al lui Megane RS, într-o configuraţie cu cel puţin 250 CP.

sursa: autoevolution.com

Intră în galeria foto

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide