Cum ar putea arăta un Duster pregătit de competiţii? Galerie FOTO

Acest Dacia Duster modelat de designerul 3D Rostislav Prokop trăieşte doar virtual în acest moment, dar arată foarte real şi pus pe fapte mari. Artistul este pasionat de maşini şi are numeroase modele celebre în portofoliu, iar alegerea Daciei Duster pentru acest proiect nu poate decât să ne măgulească.

Cum ar putea arăta un Duster pregătit de competiţii? Galerie FOTO Cum ar putea arăta un Duster pregătit de competiţii? Galerie FOTO

Intră în galeria foto

Duster este cel mai popular model al Dacia, dacă nu chiar al întregii Alianţe Renault Nissan. De la prima generaţie, care nu a fost chiar o reuşită în termeni de design, Duster a parcurs un drum frumos şi a ajuns, iată, să-i inspire pe artiştii designului.

 

Creaţia digitală a lui Rostislav Prokop ni-l arată pe Duster într-o apariţie de zile mari, cu aripi evazate pentru a face loc roţilor late, gardă la sol invizibilă şi un eleron uriaş în spate. Chiar dacă prinderea pe caroserie nu este cea mai inspirată, acesta pare esenţial pentru a păstra maşina pe asfalt la viteze care nici nu figurează pe vitezometrul standard al lui Duster. Imaginea este completată de gurile de evacuare duble care ne lasă să ghicim o motorizare mult mai energică decât a avut Duster vreodată.

De fapt, nu cred că ar fi greu să ne imaginăm sub capota acestui Duster motorul de 1,8 litri al lui Megane RS, într-o configuraţie cu cel puţin 250 CP.

sursa: autoevolution.com

Intră în galeria foto

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.